Het team van Fit Dynamics bestaat uit de meest fanatieke en gespecialiseerde trainers.

Wie is Mylia van Gastel

Mijn naam is Mylia van Gastel, geboren en getogen in Breda. Al sinds jonge leeftijd ben ik een allround sportliefhebber, en deze hobby heb ik sinds een aantal jaar om weten te zetten in mijn werk. In 2016 heb ik mijn opleiding sport- en bewegingsleider aan het CIOS in Breda-Goes succesvol afgerond. Binnen deze opleiding leer je zowel om lessen te ontwikkelen en deze te geven in verschillende sport- en bewegingssituaties als het organiseren en coördineren van sportevenementen. Gedurende deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in lesgeven aan uniformberoepen en fitness, specifiek personal training. Wat dit laatste betreft heb ik een aanvullende opleiding gevolgd, namelijk Aalo, en deze opleiding met succes afgerond.

Het leuke aan het verzorgen van personal training is om het doel van de klant tot een gezamenlijk doel te maken en dit samen na te streven. We stellen samen de doelstelling vast, zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies, krachttoename, verbetering uithoudingsvermogen en conditie, en ik begeleid jou naar dit gewenste resultaat in een besproken tijdsperiode. Bij mijn lessen zorg ik altijd voor een persoonlijke benadering van de klant. De een is gemoeid bij een persoonlijke en toegankelijke aanpak, terwijl de ander een streng coachende trainer nodig heeft. Wat dit laatste betreft komt mijn achtergrond in lesgeven aan uniforme beroepen goed van pas.

Graag kom ik nader met je in contact om jouw wensen en doelstellingen te bespreken, en te kijken wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!