Ons team

Maak kennis met het team van Fitdynamics, onze fanatieke en gespecialiseerde trainers. Met dit team geven we diverse trainingen en begeleiden we onze mensen op hoogwaardig niveau om hun doelen te behalen.

Trainers

Mylia van Gastel is eigenaar van FitDynamics, Personal Trainer en allround (vecht-)sportcoach. Ze verzorgt circuit-, fullbody-, bag- en kickbokstrainingen. Naast haar werk als trainer en coach werkt ze als jeugdhulpverlender bij Pandor.

Dennis Rombouts is gecertificeerd allround vechtsport- en sportinstructeur. Hij geeft personal kickbokstrainingen en groepstraining.

Word jij onze nieuwe trainer?

We zijn op zoek naar een nieuwe allround sportinstructeur. Ben jij iemand of ken je iemand die een aantal lessen bij ons kan geven? Laat het ons weten of kom even langs!

Stagebedrijf

Fitdynamics is een gecertificeerd stagebedrijf. Momenteel werken een drietal stagiaires bij ons en geven zij onder goede begeleiding de groepslessen.

Wil jij als stagiair bij FitDynamics aan de slag? Ben je gemotiveerd, gedreven en heb je de ambitie om jezelf op te leiden tot allround sportinstructeur? Neem dan contact met ons op.